češpe na figi

PRAZNIČNI MAJSKI ODER

NEDELJSKE GLEDALIŠKE PREDSTAVE LJUBITELJSKIH GLEDALIŠČ V MAJU

kot darilo občanom ob občinskem prazniku, vstop prost

 

V maju teater za vse lačna gosenicaObčina Tolmin svojim občanom in drugim podarja Praznični majski oder z ljubiteljskimi gledališči, ki se bo odvijal v Kinogledališču Tolmin prve tri majske nedelje zvečer. Gre za izbor treh kvalitetnih ljubiteljskih gledaliških produkcij.

V nedeljo, 7. maja, ob 18.00 je prva namenjena otrokom, če bo vreme lepo, bo predstava odigrana na Mestnem trgu pred Kinogledališčem Tolmin. Prihaja Teater za vse z Jesenic z interaktivno in didaktično predstavo Lačna gosenica.

V nedeljo, 14. maja, ob 20.00 bo posoške gledališčnike zastopala Gledališka skupina Bc iz Bovca  z odlično črno komedijo Arzenik in stare čipke, ki je letošnja izbrana predstava Srečanja gledaliških skupin Severne Primorske – Linhartovo srečanje 2017. češpe na figi naslovniARZENIKPredstava meji na kriminalko, tudi že na družbeno satiro.

V nedeljo, 21. maja, ob 20.00 pa si bomo ogledali še odmevno predstavo Gledališke skupine KD Brce iz Gabrovice pri Komnu Češpe na figi, večkrat nagrajeno, med drugim tudi z matičkom za najboljšo predstavo na 53. Linhartovem srečanju.

 

 

Na predstave za stare in mlade lepo vabljeni vsako nedeljo zvečer v maju, vstop na vse je prost. Predstave podarja Občina Tolmin, v soorganizaciji Zavoda za kulturo, šport in mladino Občine Tolmin in JSKD OI Tolmin.
2017 praznik občine - platnica