Javni natečaj za oblikovanje celostne grafične podobe MSOT

Javni natečaj za oblikovanje celostne grafične podobe MSOT

Mladinski svet občine Tolmin objavlja javni natečaj za celostno grafično podobo (CGP) Mladinskega sveta občine Tolmin.

Oktobra 2022 je bil ustanovljen Mladinski svet občine Tolmin, ki povezuje mladinske organizacije v naši občini. Mladinski svet lokalne skupnosti je krovno združenje mladih in mladinskih organizacij, ki na lokalni ravni zastopa interese mladih in mladinskih organizacij, opravlja vlogo zagovorništva in se zavzema za izboljšanje položaja mladih v svojem okolju.

Vzpostavitev CGP-ja je ena izmed prvih aktivnosti. Izbrana celostna podoba bo služila kot sredstvo informiranja za promocijo v javnosti in dosego ciljne skupine, tj. mladih.

Mladinski svet občine Tolmin vabi vse zainteresirane mlade, stare med 18. in 29. let, k prijavi na razpis za oblikovanje CGP Mladinskega sveta občine Tolmin. Od prijavitelja/ice pričakujemo idejno zasnovo logotipa, določitev barvnega prostora ter določitev pisav. Iščemo CGP, ki bo inovativen, proaktiven, drzen ter mladim prijazen. S CGP-jem bomo gradili prepoznavnost MSOT med mladimi kot tudi splošno javnostjo.

Rok za oddajo ponudbe je 11. september 2023. Svoje predloge oddate preko elektronske pošte: msotolmin@gmail.com.

IZBRAN PRIJAVITELJ BO ZA SVOJE DELO DOBIL DENARNO NAGRADO V VREDNOSTI 400 EUR (bruto). 

Prijavitelji bodo o rezultatih razpisa obveščeni predvidoma do 18. septembra 2023. Rezultati razpisa bodo javno objavljeni na spletni strani naročnika in sodelujočih organizacij. 

Za vsa vprašanja smo na voljo na msotolmin@gmail.com in mladina@ksm.si.

Besedilo javnega natečaja je dostopno tukaj:

Natečaj_CGP MSOT