PEŠBUS BO “VOZIL” TUDI V TEM ŠOLSKEM LETU

Po že štirih uspešnih izvedbah organizirane skupne hoje v šolo, v letošnjem letu s projektom nadaljujemo. Projekt Pešbus bomo za osnovnošolce od 1. do 3. razreda ob podpori IPoP – Inštituta za politike prostora v šolskem letu 2022/23 izvedli tudi v Tolminu, in sicer od 19. do 30. septembra 2022. V tem obdobju bo Pešbus do Šolskega centra Tolmin “vozil” po štirih progah z vnaprej določenimi postajališči in urami odhoda.

Vsako postajališče bo v času izvajanja projekta označeno s tablo. Potek vseh štirih prog, postajališča ter vozni red Pešbusa so razvidni tudi na priloženem zemljevidu. Prav tako sta objavi priloženi prijavnici za otroke in za spremljevalce. Prijavnico pošljite na elektronski naslov pesbus.tolmin@gmail.com ali oddajte otrokovi učiteljici.

“Podporo in materiale za izvedbo Pešbusa nudi IPoP – Inštitut za politike prostora v okviru programa Aktivno v šolo in zdravo mesto, ki ga sofinancira Ministrstvo za zdravje RS in je del prizadevanj Dober tek Slovenija za več gibanja in bolj zdravo prehrano.”

 

pesbus

Prijava Pešbus 2022 – otroci

Prijava Pešbus 2022 – starši

Načrt prog_Pesbus_2022