Odprti oder / Open stage

Odprti oder / Open stage

Poletje; čas počitnic, druženja s prijatelji, sproščenih aktivnosti, uživanja … ☀️ 

Zavod KŠM Tolmin in AEGEE – mednarodna multidisciplinarna študentska organizacija menimo, da je to tudi čas novih izzivov in priložnosti, zato vas na prvo avgustovsko sredo, 7. 8., od 20.00 do 22.00 ure, prijazno vabimo v staro mestno jedro Tolmina (Trg 1. maja), kjer bo potekal družabni dogodek Odprti oder/Open stage!

Odprti oder je namenjen vsem nastopanja željnim ustvarjalcem, kjer bo vsak, ki si bo želel, imel priložnost pokazati svoj talent.

Na odru boš lahko odigral/a svojo najljubšo skladbo, zapel/a pesem, zaplesal/a, recitiral/a poezijo, povedal/a šalo, uprizoril/a krajši gledališki prizor … lahko pa se boš tudi le udobno namestil/a, srkal/a ohlajeno pijačo in se družil/a z udeleženci mednarodne poletne šole iz vse Evrope, ki se bodo prav takrat mudili v naših krajih.

Zagrabi priložnost, pridi in dodaj večeru svoj pečat! ✨

Vsak zainteresiran bo na voljo imel nekaj glasbenih pripomočkov in mikrofon, vsekakor pa so dobrodošli tudi instrumenti iz nahrbtnika.

Vabljeni!

Več informacij: mladina@ksm.si

-

Zavodu KŠM Tolmin vabi mlade posameznike, ki vas zanima organizacija dogodkov in mednarodna sodelovanja, da se nam hitro oglasite na elektronski naslov: mladina@ksm.si in nam pomagate pri soustvarjanju in izvedbi dogodka. Veseli bomo vaše družbe in idej. :)