Trajnostni razvoj - delavnice v sklopu mednarodne poletne šole za mlade

Trajnostni razvoj - delavnice v sklopu mednarodne poletne šole za mlade

V Tolminu bo od 5. – 8. avgusta potekala poletna šola na temo trajnostnega razvoja, ki jo organizira AEGEE – mednarodna multidisciplinarna študentska organizacija. V Tolmin prihaja 40 mladih z vse Evrope, ki bodo poleg raziskovanja osrednje teme, raziskovali tudi slovensko kulturo, znamenitosti Tolmina ter imeli na voljo prosti čas za druženje in raziskovanje kraja.

V sredo, 7. 8., ste na delavnice prijazno vabljeni mladi (18 – 30 let) iz Tolmina, ki vas zanima tema trajnostnega razvoja in so vam všeč mednarodna sodelovanja. V dopoldanskem času bodo potekale delavnice, ki bodo vključevale tako izobraževalne vsebine kot tudi praktične izzive.

Zavodu KŠM Tolmin išče skupino mladih, ki bi jih zadeva zanimala in bi pri aktivnostih poletne šole bili pripravljeni sodelovati. Z vsemi zainteresiranimi se bomo predhodno srečali na sestanku, na katerem bomo skupaj začrtali stvari v povezavi z udeležbo na poletni šoli. Če ti je priložnost všeč in bi se aktivnostim želel/a pridružiti, nam to sporoči na elektronski naslov: mladina@ksm.si

Veselimo se sodelovanja s tabo! :)