MED NAMA - Koncert Gregorja Ravnika

MED NAMA - Koncert Gregorja Ravnika


Nepozaben večer z Primorcem Gregorjem Ravnikom ob predstavitvi novega albuma "Med Nama"


Dragi ljubitelji glasbe,

Veselje in pričakovanje naraščata, saj vas vabimo na nepozaben glasbeni večer z izjemnim primorskim glasbenikom Gregorjem Ravnikom! Gregor nas bo popeljal skozi čustveno in energično doživetje ob predstavitvi svojega novega albuma z naslovom "Med Nama". To bo večer, poln glasbenih presenečenj, saj bomo lahko slišali že dobro znane pesmi, ki so zmagovale na slovenskih festivalih, hkrati pa bomo deležni svežih skladb, ki jih Gregor predstavlja prvič.

Album "Med Nama" nosi pečat izjemnega ustvarjalnega sodelovanja. Gregor Ravnik je združil moči s priznanim avtorjem besedil, Drago Mislejem - Mefom, ki je prispeval ljubezenska besedila, polna čustev in globokih sporočil. Skupaj s svežo in inovativno produkcijo Mira Buljana, bo album navdušil ljubitelje raznolike glasbe.

Pridružite se nam na glasbeni pustolovščini, kjer bomo skupaj z Gregorjem Ravnikom potovali skozi zvoke in besede ter doživljali čustvene vrhunce njegovega glasbenega ustvarjanja. Obeta se nam večer poln strasti, ljubezni in nepozabnih trenutkov, ki jih bomo delili skupaj.

Ne zamudite priložnosti doživeti edinstveno glasbeno izkušnjo z Gregorjem Ravnikom! Vstopnice so že v prodaji, zato si zagotovite svoj prostor na tem nepozabnem glasbenem dogodku.

Naj glasba združi srca in ustvari nepozabne spomine!