PREGLEDNA RAZSTAVA FOTO KLUBA NOVA GORICA

PREGLEDNA RAZSTAVA FOTO KLUBA NOVA GORICA

 

razstavljalci;
Matjaž Berdon,  Suzana Čotar,  Tanja Gorjan,  Marjan Humar,  Simon Kovačič,  Bogdan Kralj,  David Lavrenčič,  Vasja Leban,  Ivan Maffi,  Jola Matič,  Igor Maurič,  Dušan Gorast Miška,  Marko Mladovan,  Marina Pavlin,  Miloš Prinčič,  Tamara Puc,  Simon Remec,  Damijan Sedevčič,  Zdenka Šfiligoj,  Suzana Uršič,  Rajko Žbogar


Pregledna razstava Foto kluba Nova Gorica je priložnost, kjer člani kluba predstavijo svoje najboljše in najnovejše fotografije širši javnosti, ki so se zgodile v zadnjih letih Na ogledu so fotografije 21 avtorjev. Končni izbor je obsegal več del, vendar smo morali pri postavitvi upoštevati prostorske omejitve. Zastopani so vsi avtorji, ki so se udeležili notranjega natečaja, Avtor, ki se je predstavil z zanimivejšimi in kvalitetnejšimi deli je prisoten z dvema fotografijama. Žirija v sestavi Dušan Gorast Miška, Damijan Sedevčič in Simon Kovačić je krivec za tokratni izbor.


Tematika razstave ni bila predpisana. Vsak avtor je poslal posnetke po svoji izbiri. Fotografi se predstavijo v raznolikosti tem, kot so pokrajine, portreti, narava, glasba, arhitektura in abstraktne fotografije. Večina fotografij je barvnih, nekaj pa jih je tudi v črno beli tehniki. Ne manjka niti makro in ICM fotografija (namerno premikanje fotoaparata). Skratka razstava po načelu za vse in vsakega nekaj.