1441834730-pumpkin-carve-2

Z BUČO NA FILM

Scary-Pumpkin-carving-ideas-2017-9Vsi, ki boste v tednu pred KINOČAROVNICAMI (do 28. oktobra) v Kinogledališče dostavili izrezljano bučo (brez sveč), prejmete gratis ogled izbranega filma v sklopu Kinočarovnice. Za posebej velike buče prejmete 2 vstopnici.

Vse buče bomo razstavili.

 

KINOČAROVNICE PRINAŠAJO:

 

nedelja, 29. 10., ob 17.00 in torek, 31. 10., ob 18.00

VESELA POŠASTNA DRUŽINA

Risanka je priredba nemške knjižne uspešnice, ki je prevedena v 18 jezikov in je izšla v več kot 40 državah. Film je namenjen družinam in tistim, ki si družine želijo, ki bi radi drugačno družino, ki so s svojo družino zadovoljni; oboževalcem pošasti, komedij, risank … Pošastna družina po vsem svetu lovi coprnico, da bi odstranila urok. V tej pustolovščini pa se družina zaplete v težave s pravimi pošastmi.

 

nedelja, 29. 10., ob 19.00

MATI

Ko nepovabljeni gostje vstopijo v dom para in ogrozijo njuno mirno življenje, se nenavadni dogodki kar vrstijo. V glavnih vlogah bosta kot par nastopila oskarjevca Jennifer Lawrence in Javier Bardem, za srhljivi zaplet v psihološki srhljivki o ljubezni, predanosti in žrtvovanju, pa bosta tokrat poskrbela Michelle Pfeiffer in Ed Harris.

 

ponedeljek, 30. 10., ob 19.00

USNJENI OBRAZ

Film Teksaški pokol z motorko je leta 1974 osupnil svet. Zdaj je prišel trenutek, da se pove zgodba o enem najkultnejših zlih likov v zgodovini kinematografije. V predzgodbi Teksaškega pokola z motorko štirje nasilni najstniki, ki pobegnejo iz psihiatrične bolnišnice, ugrabijo mlado medicinsko sestro in jo popeljejo na potovanje skozi pekel.

 

torek, 31. 10., ob 20.00

ŽAGA 8

Povsod po mestu se pojavljajo trupla, vsakega izmed žrtev je doletela grozovita smrt. Vsi dokazi preiskave kažejo na enega zločinca: Johna Kramerja. Toda kako je to mogoče? Človek, znan kot ugankar, je mrtev že več kot desetletje.

 

četrtek, 2. 11., ob 19.00

TANKA LINIJA SMRTI

Remake iz leta 1990 ponovno spremlja skupino študentov, ki eksperimentira s posegi, ki povzročijo skorajšnjo smrt. Toda to izzove strašne posledice. Skupina petih študentov medicine se odloči spoprijeti s skrajno nevarnim poskusom, da bi odkrili, kaj se zgodi po smrti.