OTROCI POJEJO

TABOR MLADIH PEVCEV TOLMIN

Mlade pevke in pevce primorskega in zamejskega prostora, stare od 11. do 15. leta (od 5. do 9. razreda OŠ), vabimo na nepozabne pevske počitnice, Tabor mladih pevcev Primorske (TMPP), ki bodo polne petja in počitniških doživetij. Odvijal se bo v osrčju doline Soče, kjer se pretakajo barve in energije čudovitih rek Soče, Tolminke in Idrijce, v predverju Triglavskega narodnega parka v alpskem mestu Tolmin.

PEVCI TOLMIN

 

 

Namen tabora je ob strokovnem delu prizanih strokovnjakov za mladinsko zborovsko petje nadgraditi pevsko znanje in se družiti s sovrstniki s Primorske, se zabavati in veliko lepega doživeti. 

 SODELOVALI BODO:

Stojana Kureta (profesor, zborovodja, dirigent, nagrajenec Prešernovega skalda),

Petre Grassi (pianistka, zborovodkinja, pevka, zmagovalka prvega državnega tekmovanja Mateja Hubada za slovenske zborovodje),

Barbare Kovačič (zborovodkinja otroških, mladinskih in dekliških pevskih zborov),

Davida Bandlja (zborovodja mladinskih in mešanih mladinskih pevskih zborov, pesnik, literarni zgodovinar),

Martine Burger (operna solistka in vokalna pedagoginja),

 

Tabor MPP bo potekal v Tolminu (Center šolskih in obšolskih dejavnosti Soča) od 20. do 25. 8. 2017. Namenjen je pevcem mladinskih pevskih zborov od 11. do 15. leta (od 5. do 9. razreda OŠ).

Raznolik in bogat koncertni program bo obsegal izbrana dela iz zakladnice slovenske zborovske glasbe, priredb slovenskih ljudskih pesmi, skladb pomembnih evropskih, drugih skladateljev različnih slogovnih obdobij in skladbe iz sveta zabavne glasbe. Zbor se bo ob zaključku intenzivnega pevskega tedna predstavil na javnem zaključnem koncertu v Kinogledališču Tolmin, kamor bomo povabili tudi radio in televizijo.

Poleg petja bo čas za ustvarjalne in športne dejavnosti ter druženje … naj vam izdamo nekaj doživetij: filmski večer v kinu, kopalni dan ob topli Idrijci, piknik v naravi, različne ustvarjalnice … in seveda ZAKLJUČNI KONCERT.
Kotizacija za pevski tabor znaša 150 € in vključuje bivanje v CŠOD Soča, prehrano, prevoze, glasbeno-pedagoško delo in družabne dejavnosti.
Za udeležence tabora iz Tolmina ali bližnje okolice, ki ne spijo v CŠOD Soča (brez spanja in zajtrka), znaša 70 €.
Pri plačilu kotizacije nudimo možnost plačila na dva obroka.

 

Prisrčno vabljeni na nepozabne pevske počitnice v Tolmin!

2. TABOR za mlade pevce Primorske - Tolmin, 20-25. avgust 2017-page-002 3. TABOR za mlade pevce Primorske - Tolmin, 20-25. avgust 2017-page-003